Start | Leden | Vereniging | Accommodatie | Spel | Agenda & Toernooien | Uitslagen | Archief
 

Activiteiten

Vaste speeltijden

Dinsdagmiddag: 14:00 - 16:00 uur clubmiddag (mix)
Dinsdagavond:19:15 - 22:30 uur clubavond (mix)
Woensdagavond:18:45 - 20:30 uur training voor jeugd,
20:00 - 22:30 uur training voor ouderen
Donderdagmiddag: 14:00 - 16:00 uur clubmiddag (mix)
Donderdagavond:19:00 - 22:30 uur vrije speelavond indien geen andere activiteit

De dinsdagavond is altijd een speciale avond. Dan wordt er een mixtoernooi afgewerkt waarbij iedereen 3 wedstrijden speelt en telkens van medespeler wisselt.

Toernooien en competities voor leden
- Clubkampioenschap tête à tête, doublette en triplette.
- Doubletten en tripletten competitie

Clubevenementen voor leden en introducés
Toernooien als Adam  & Eva, Bisschopswijn, Oliebollen, Snert en Generatie toernooi zijn voorbeelden hiervan. Ook de zomercyclus op de donderdagavond vallen in deze categorie.

Toernooien voor leden en licentiehouders
Een midweektoernooi waarbij het accent ligt op de recreant en een weekendtoernooi met het accent op de wedstrijdspeler. Ook het Open Gelders kampioenschap en het Kwintet toernooi vallen hieronder.

Promotie toernooien
Behalve toernooien voor clubleden en/of licentiehouders worden er het hele jaar door allerlei activiteiten en toernooien georganiseerd waarop iedereen zich kan inschrijven, zoals het Campingtoernooi in juli.

Bedrijvencompetitie
De bedrijvencompetitie is een competitie tussen teams (triplettes) van bedrijven en/of straten. Deze competitie wordt jaarlijks gespeeld vanaf 1 oktober tot 1 april.

Grand Masters Petanque
Het Grand Masters Petanque is het toptoernooi van ´t Zwijntje. Het is een invitatie toernooi waarbij de equipes geen inschrijfgeld betalen.
Alle spelers die zich hebben ingeschreven in de ere-klasse van de Nationale Competitie worden uitgenodigd. Daarnaast worden een aantal topspelers uitgenodigd, die niet in de ereklasse spelen, maar die hoog zijn geëindigd bij: de nationale kampioenschappen en de ranglijst van Nederland vorige edities van het GMP. Tot slot worden 4 plaatsen gereserveerd voor de nationale selectie.

Verenigingskampioenschappen
Jaarlijks wordt binnen afdeling 4 van de NJJB gespeeld om het verenigingskampioenschap. Het winnende team mag de afdeling vertegenwoordigen bij de landelijke kampioenschappen. De teams bestaan uit 6 tot 8 personen waarin beide geslachten vertegenwoordigd zijn.